Kunnossapito Kunnossapito Kunnossapito

Kunnossapito

vmsv - kunnossapito

Pidetään vesilinjoistamme huolta

Hyvin rakennetut vesihuoltolinjat kestävät kymmeniä vuosia, jopa satakin vuotta, mutta täysin ilman huoltoa eivät nekään pysy toimintavarmoina. Vesihuoltoverkoston kunnossapidon ulkoistaminen on nykyaikainen ratkaisu, jonka me pyrimme tuomaan vesilaitosten ulottuville saumattoman yhteistyön hengessä.

Tarjoamiimme kunnossapidon palveluihin kuuluvat esimerkiksi ympärivuorokautinen vikapäivystys, verkoston vikojen etsintä ja korjaus, kattavan varaosavaraston ylläpito, vesimittareiden vaihdot, uusien liittymien rakentaminen ja linjojen saneeraustyöt, sekä verkoston monitorointi ja kehittäminen yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Suoritamme verkoston huoltotyöt laatua, toimintavarmuutta ja tehokkuutta silmällä pitäen, koska hyvin toimiva vesihuoltoverkosto on paitsi asiakkaan, myös koko yhteiskunnan etu.


 
Jyväskylän vesiverkoston kunnossapito

Toimipisteemme Kankitie 4:ssä tarjoaa runkoverkoston huollon palveluja jyväskyläläisille. Jos olet havainnut vian Jyväskylän runkovesiverkostossa, ilmoita siitä Jyväskylän Energian vikailmoituspalvelun kautta.

Viikko 25: Viikonlopun aikana ilmeni Vesangantiellä vesijohtovuoto, joten viikko alkaa sen korjaamisella. Putkea kaivetaan esiin kaivinkoneen avulla. Myös joitakin tukoksia on auottu, ja toinen kaivinkone työskentelee Kaunisharjulla kaivojen korjaamisen parissa.