Menu Close menu

30.03.2020 Siiri Varjola

Avoimia työpaikkoja - tule meille töihin!

***

Etsimme joukkoomme työnjohtajaa, kaivinkoneenkuljettajaa, vesihuoltoasentajaa sekä 3-4 kesäharjoittelijaa.

Mikäli tärkeä työ vesihuoltorakentamisen ja muun infrarakentamisen parissa kiinnostaa ja sinulla on kokemusta, taitoa ja intoa tehdä parhaasi, lähetä hakemus CV:n kera osoitteeseen toimisto@vmsv.fi viimeistään 15.4.2020. Muistathan ilmoittaa hakemuksessa, mitä tehtävää haet!

Lisätietoja on alla ja kysymyksiin vastaa Jorma Tuovinen (puh. 0400 373 361).

Kaikissa tehtävissä tärkeää ovat hyvät tiimityötaidot, sujuva suomen kieli sekä suoraselkäinen ja rehti ote työhön.

 

Työnjohtaja

Etsimme aktiivista työnjohtajaa projektitoimintamme työmaita vetämään. Tehtävä on vakituinen ja monipuolinen ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää niin itseäsi kuin koko yrityksen toimintaa. Vastineeksi panoksestasi saat kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut. Saat myös ammattitaitoisen ja tehtäväänsä sitoutuneen työyhteisön – samaa toivomme myös sinulta. Vastuullasi on huolehtia, että työryhmälläsi on parhaat edellytykset onnistua työssään ja että työmaa etenee kannattavasti kohti tavoitettaan.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (tekn./ins./DI) ja vankkaa (5v) kokemusta työmaista ja projektitoiminnan johtamisesta. Vesihuoltoliiketoiminnan tuntemus ja käytännön osaaminen ovat merkittävä etu. Matkustusvalmius on työnjohtajalle välttämätön.

 

Kaivinkoneenkuljettaja

Etsimme joukkomme jatkoksi kokenutta maarakennuskoneen kuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän vesihuollon työmaille. Tehtävä on ympärivuotinen ja sisältää kaivukoneen käsittelyn lisäksi osallistumista muihin työmaiden töihin tarpeen ja tilanteen mukaan. Monipuolisen ja itsenäisen työn ohella tarjoamme mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut.

Toivomme hakijalta vähintään 5 vuoden kokemusta maarakennustöistä. Soveltuva koulutus on eduksi, muttei ole välttämätön, jos tehtävää vastaavaa työkokemusta on runsaasti. Joustava asenne ja tehokas työote ovat toivottavia ja matkustusvalmius eduksi.

 

Vesihuoltoasentaja

Etsimme ammattitaitoista vesihuoltoasentajaa Jyväskylän vesihuollon kunnossapitoväen joukkoon vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on ympärivuotinen ja voi sisältää mm. putkien, kaivojen, venttiilien ja mittalaitteiden asennustöitä sekä korjausta. Saat monipuolisen ja itsenäisen työn lisäksi mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi – ja samalla koko Jyväskylän vesihuollon tulevaisuutta.

Hakijalla on oltava tehtävään soveltuva koulutus (putkiasentaja, vesihuollon oppisopimuskoulutus tai vast.) ja vähintään 2 vuotta kokemusta vesihuoltoalan töistä. Tutkinto ei ole välttämätön, jos tehtävää vastaavaa kokemusta on 5 vuotta tai enemmän. Hakijalla on oltava valmiudet liikkua työmailla ja käyttää vesihuollon tietojärjestelmiä tehokkaasti.

 

Harjoittelijat

Edellisten lisäksi joukkomme mahtuu 3-4 infra-alan harjoittelijaa Jyväskylään kesän ajaksi. Pääset kiinni vesihuollon työmaiden arkeen osaavassa porukassa ja pääset soveltamaan oppimaasi käytännössä. Työtehtäviin voi sisältyä taito- ja kokemustason mukaan esimerkiksi lapiomiehen töitä, kuljetus- tai kaivutöitä tai työnjohdon avustamista. Kerro, minkälaisten tehtävien parissa omat vahvuutesi tulisivat parhaiten esiin!

Harjoittelijoilta toivomme ennen kaikkea intoa oppia, halua tehdä parhaansa ja tehokasta työotetta. Motivoituneilla harjoittelijoilla on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

 

Mikäli sinua kiinnostaa liittyä joukkoomme, yhteystiedot löytyvät sivun alusta!