Kunnossapito Kunnossapito Kunnossapito

Kunnossapito

vmsv - kunnossapito

Pidetään vesilinjoistamme huolta

Hyvin rakennetut vesihuoltolinjat kestävät kymmeniä vuosia, jopa satakin vuotta, mutta täysin ilman huoltoa eivät nekään pysy toimintavarmoina. Vesihuoltoverkoston kunnossapidon ulkoistaminen on nykyaikainen ratkaisu, jonka me pyrimme tuomaan vesilaitosten ulottuville saumattoman yhteistyön hengessä.

Tarjoamiimme kunnossapidon palveluihin kuuluvat esimerkiksi ympärivuorokautinen vikapäivystys, verkoston vikojen etsintä ja korjaus, kattavan varaosavaraston ylläpito, vesimittareiden vaihdot, uusien liittymien rakentaminen ja linjojen saneeraustyöt, sekä verkoston monitorointi ja kehittäminen yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Suoritamme verkoston huoltotyöt laatua, toimintavarmuutta ja tehokkuutta silmällä pitäen, koska hyvin toimiva vesihuoltoverkosto on paitsi asiakkaan, myös koko yhteiskunnan etu.

Kaipaako runkoverkostonne osaavaa kunnossapitäjää? Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!


 
Jyväskylän vesiverkoston kunnossapito

Toimipisteemme Kankitie 4:ssä tarjoaa runkoverkoston huollon palveluja jyväskyläläisille.

Viikko 15: Tämän viikon ohjelmassa on tonttikaivon vaihtaminen Ristikivessä. Seppäläntiellä uuden, yli 100m pituisen vesijohtoliittymän rakentaminen jatkuu. Laukaantiellä valmistellaan venttiilinvaihtotyömaata, jotta varsinainen vaihto päästään tekemään viikonloppuna, kun alueen tehtaiden tuotanto on tauolla.

Linkit:

Ilmoita viasta: Jyväskylän Energian vikailmoituspalvelu

Ajantasaiset tiedotteet: JE:n häiriö- ja työkohdetiedotteet / JE:n häiriötilannekartta

Kuvia kunnossapidon parista