Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Suomi on perintö, jota jokaisella sukupolvella on velvollisuus rakentaa. Me VMSV:llä haluamme jättää jälkeemme paremman paikan kuin tullessamme. Siksi kaiken mitä teemme, tulee olla kestävää ja vastuullista. Sellaista, jonka voimme ylpeinä allekirjoittaa.

 

dummy

Tuhansien järvien maan rakentaja.

arrow down
dummy

VMSV rakentaa toimivampaa, kauniimpaa ja kestävämpää ympäristöä. Tuomme standardoitua VMSV-laatua suomalaiseen vesi- ja maarakentamiseen – luontoa kunnioittaen sekä alan parhaita osaajia työllistäen ja kouluttaen.

Kannamme avoimesti vastuun teoistamme. Siksi teemme työmme puhtain suorituksin, välinein ja jäljin. Se on meidän tapamme viedä yhteistä maatamme kohti puhtaampaa tulevaisuutta.

dummy VMSV - Varpaisjärven maansiirto ja vesitekniikka Oy
VMSV

Puhdasta VMSV-laatua hyvällä tahdolla

Laatu syntyy tinkimättömästä työnjäljestä, parhaiden tekijöiden palkkaamisesta, erikoisosaamisesta ja nykyaikaisesta tavasta toimia. Tinkimätön työnjälkemme on puhdasta ja selkeää, koska haluamme hioa kaiken tekemisemme huippuunsa. Tämä koskee myös ympäristöä, jonka jätämme jälkeemme siistinä ja huomioituna. Olemme reilu ja rehti yhteistyökumppani ja työnantaja. Rehellisyys, suoruus ja tunnollisuus auttavat meitä ymmärtämään asiakkaan, työntekijän ja yhteisömme parhaan.