Maarakennus Maarakennus Maarakennus

Maarakennus

VMSV - maarakennus

Luonnostaan kauniita elinympäristöjä

Maamme on luonnostaan terve, puhdas ja kaunis, ja meidän tehtävämme on myös pitää se sellaisena kehitystä rakentaessamme. Suoritamme kokonaisvaltaisesti erilaisia maarakennustöitä ja huolehdimme ympäristön kunnosta sekä urakan aikana että sen jälkeen.

Monipuolisen kalustomme ja osaavien asiantuntijoidemme ansiosta pystymme tekemään maarakennusurakoita joustavasti ja laajalla skaalalla. Rakennamme kaavatiet ja kevyenliikenteenväylät ja niiden yhteyteen tarvittavan kunnallistekniikan. Meiltä löytyy tarvittava osaaminen niin hulevesiputkien, viemärilinjojen, sähköjohtojen kuin valokuitukaapeleidenkin asentamiseen. Lisäksi rakennamme teiden, rakennusten ja aitojen pohjarakenteet ja vallitukset sekä teemme maansiirtokuljetuksia ja kaivinkoneurakoita. Tarvittava välineistö löytyy myös maan tiiveysmittauksia ja GPS-mittauksia varten.

Pyrimme aina ottamaan kunkin urakan yksilölliset tarpeet huomioon, joten asiakkaalle olemme suurista maanrakennusurakoitsijoista ketterin ja joustavin vaihtoehto, laadusta ja luotettavuudesta tinkimättä.

Tarvitsetko maarakentamisen palveluja? Ota yhteyttä ja kerro urakastasi!